Monday, August 12, 2013

OBUSE LIP TINT MURAH


Ada masa-masanya kita nak nampak menarik dan tampil dengan lipstik macam-macam warna..
tapi ada masanya kita nak nampak natural je, tapi muka berseri-seri je.. if, bibir korang nampak kusam, kering dan ingin nampak ianya merah
natural dan bukan merah sebab lipstick, maka, korang haruslah cuba OBUSE LIP TINT!!! 

1. OBUSE LIP TINT ini boleh tahan 4 - 6 jam.
2. OBUSE LIP TINT ini berbentuk cecair dan berwarna.
3. OBUSE LIP TINT sangat terkenal dan dipakai oleh artis-artis Korea.
4. Dengan pemakaian teratur boleh membuat bibir berwarna pink natural
5. OBUSE LIP TINT ini tidak membuat bibir kering kerana mengandungi stiva extract dan jojoba.
6. OBUSE LIP TINT ini juga boleh diguna sebagai pemerah pipi.
7. Diperkaya dengan Vitamin E, melembabkan bibi secara natural.
8. Kalau pakai lip tint, bibir jadi berwarna tapi tidak terasa berat seperti memakai lipstik, ia lebih ringan dan nampak natural.
9. OBUSE LIP TINT juga jauh lebih tahan lama daripada lipstik.

Dan yang paling best, dia waterproof dan tak berminyak! wah wah wah,, bez kan lips merah macam natural looks giteww... =)

cara nak aplikasinya macam ni.. sapu sikit kat bibir,ratakan....


Nak lagi cantik sapukan sedikit lip gloss biar nampak berkilau.....



♥ Liptint Obuse mudah diserap,tahan lama dan membuatkan bibir tidak nampak pucat.
♥ Liptint Obuse adalah water based,so tidak seperti lipstick atau lipgloss yang bertekstur berat.

Lip tint atau lip stain ni fungsi dia sama macam lipstik, memberi warna pada bibir tapi tanpa kesan gloss atau shine. Ianya lebih ringan dari lipstik dan bila anda pakai, anda akan rasa macam tak pakai apa – apa kat bibir disebabkan tekstur dia yang teramat ringan.

Terdapat 2 jenis warna
1. Cherry Pink
2. Apple Red







Harga sebotol?

RM8.00 sahaja...

Kos Pos Laju:

Semenanjung = RM6.00
Sbh/Sarawak = RM9.00

Cara order>>>


Sila klik link di bawah....


FB PAGE : Kids Wear/ Obuse Candy Lip Tint/ Catalyst



No comments:

Post a Comment